Päivä 1: Ahti, Suuri-Pisi ja mökkiläisiä

Ensimmäinen, hiukan harmaa ja sateinen päivä melontaa takana. Lauta kulki hyvin, kevyestä vastatuulesta huolimatta. Alkuun tuntui hankalalta päästä oikeaan rytmiin, mutta tnnin melonnan jälken sopiva tahti alkoi löytyä. Aamun lähtö sujui mukavasti, rannassa muutamien tuttujen sekä paikallistoimittajan saattelemana. Lähirannoilta kantautui välillä myös kannustushuutoja. 

Tänään päätin meloa hiukan kevyemmän pätkän, jotta kroppa vähän aukeaisi tähän rupeamaan. Yhteensä taisi tulla 20km luokkaa, ja ensimmäinen pysähdys nyt siis Suuri-Pisille.

Aamulla itse Ahti tuli saattelemaan mut matkaan. Selkeästi merellä vietettyjen vuosien ahavoima parrakas kaveri ajoi keskellä Virolahtea veneellä vierelle. Meren muovaamaa kiveä muistuttanut koura ojentui tervehdykseksi, veneenkuljettaja esittäytyi Ahdiksi. Hetki vaihdettin kuulumisia ja sovittiin että mennään syksyllä kalaan. Ahti jatkoi matka toivotellen hyviä säitä matkalle. 

Ei kai voi huonosti alkaa jos itse Ahti tulee toivottamaan hyvää matkaa? 

 

 

-Timi

Ensimmäinen stoppi edessä.    

Ensimmäinen stoppi edessä. 

 

IMG_3377.JPG
IMG_3378.JPG
IMG_3379.JPG
IMG_3382.JPG
IMG_3383.JPG
IMG_3386.JPG
IMG_3385.JPG
IMG_3387.JPG