Päivä 3: Kirkonmaalta myötäisessä länttä kohti

Eilinen oli pitkä päivä. Aamulla sää oli kirkas ja tuuleton, Kaunissaaren kohdalle asti siis lähes rasvatyyntä. Kaunissaaren jälkeen tuuuli alkoi hiljalleen nousta, mutta edelleen niin kevyenä että se ei juuri merkitävästi melontaan vaikuttanut. 

 

Lehtisessä evästauko, lampaatkin tulivat moikaamaan

Lehtisessä evästauko, lampaatkin tulivat moikaamaan

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Lehtisen jälkeen totesin että voimia vielä löytyy reilustikin ja mukaavasti noussut Itätuuli saatteli oikeaan suuntaan. Tauotkin kannatti pitää laudan päällä, tuulen viedessä hiljalleen eteenpäin. Nokosia en uskaltanut laudlla ottaa. 

Loppumatka olikin mielen ja kehon välistä taistelua siitä, minne mennään yöksi. Kropassa tuntui puhtia olevan mutta pää ei meinannut pysyä mukana. Lopulta totesin että valoisaa on vielä pitkään jäljellä ja myötätuuli kannattaa hyödyntää. Siispä suunta vielä reilusti eteenpäin.

 

Tuntui todella hyvältä päästä leiripaikalle illalla. Teltta samantien pystyyn, ruokaa koneeseen ja parin valokuvan jälkeen nukkumaan!

IMG_3443.JPG
Aamulla oli tyyntä 

Aamulla oli tyyntä 

Iltapäiväkahvit Lehtisessä

Iltapäiväkahvit Lehtisessä

Tähän oli hyvä jäädä yöksi. 

Tähän oli hyvä jäädä yöksi.