Matkan toteutuminen ei olisi mahdollista ilman upeita yhteistyökumppaneita. Keväinen Itämeri asettaa haasteita matkan varrelle, ja oikea varustus sekä tukijoukot matkan varrella ovat tarpeen.


Pääsponsori

 

 

Wärtsilä

Wärtsilä toimii matkan pääyhteistyökumppanina.

Wärtsilä on kansainvälisesti johtava edistyksellisen teknologian ja kokonaiselinkaariratkaisujen toimittaja merenkulku- ja energiamarkkinoilla. Wärtsilä maksimoi asiakkaiden alusten ja voimalaitosten ympäristötehokkuuden ja taloudellisuuden keskittymällä kestäviin innovaatioihin ja kokonaishyötysuhteeseen.

Wärtsilä ja Seabin Project yhdistävät voimansa taistelussa merten muovijätettä vastaan

Wärtsilä on mukana Seabin Projectin globaalissa pilottiohjelmassa, joka tarjoaa ratkaisuja maailmanlaajuiseen merien roskaantumiseen. Kumppanuus Seabinin kanssa on osa Wärtsilä-konsernin Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaa. Wärtsilä juhlii Suomen satavuotista itsenäisyyttä antamalla lahjoja kotimaalleen. Yksi lahjoista on Helsingin kaupungille ja Helsingin satamalle käyttöön annettavat Seabin-meriroskikset, joilla puhdistetaan Itämerta Helsingin edustalla.

Wärtsilää ja Seabin projectia yhdistävät rakkaus meriin ja kestävän kehityksen mukaiset arvot. Rannikko 2017-matka toimii osana projektin viestin välitystä ympäri Suomea.

 


Scandinavian Outdoor

Scandinavian Outdoor on Suomalainen myymälä- ja verkkokauppaketju. Pitkällä matkalla haastavissa olosuhteissa oikeat varusteet ovat elintärkeitä matkan onnistumisen kannalta. SUP-laudalla tilaa on rajoitetusti joten varusteiden täytyy olla toimivia, kevyitä ja pieneen tilaan pakkautuvia.  Scandinavian Outdoor tukee matkaa tarjoamalla Timille käyttöön huippuluokan leirintävarusteet. 


Erimover

Erimover on Suomen suurin SUP-lautailuun liittyvien palveluiden tarjoaja. Toimipisteitä on ympäri Suomea, ja Erimoverin SummerSUP-pisteiden kautta SUP-lautailuun ovat päässeet tutustumaan jo tuhannet ihmiset usean vuoden ajan. Erimover on ollut vahvasti mukana kehittämässä SUP-lautailun koulutusta ja erilaisia palveluita Suomessa. Timi on itse myös ylpeä Erimoverin tiimiläinen ja luottaa matkallaan Erimoverin tukijoukkoihin matkan käytännön järjestelyissä sekä SUP-varusteissa.


SUPSTER

Supster on SUP-lautoihin ja -varusteisiin erikoistunut verkkokauppa. Supsterin tavoitteena on tarjota asiakkailleen huippulaatuisia varusteita sekä vuosien kokemuksen takaamaa laadukasta asiakaspalvelua. Supsterin tiimi on ollut mukana tukemassa projektia suunnitteluvaiheesta asti. Matkaan Timi lähteekin erityisesti pitkien matkojen melontaan tarkoitetulla SUP-laudalla. 


Rautio Sports

Rautio Sports on Suomen suurin SUP-, kite- ja purjelautavarusteiden maahantuoja. Timi on kulunut Rautio Sportsin tiimiin jo kymmenen vuotta aktiivisena purjelautailijana. Rautio Sports avustaa Timiä varusteiden kanssa ja tarjoaa huoltoa pohjoisessa.